saya suke monyet =oo= (muke poyo)
sebab monyet dalam citer lawak kampus comel, pandai main golf, pegi tengok wayang..(ayat budak2)
& then,one day ni,cousin aq offer ajak tengok monyet kat bukit mane ntah..lupe plak..
dye cakap monyet kat sane jinak2..suke makan
dengan muke excited nye.."nak..nak..nak"
kitorang bawak kacang kasik monyet makan..x tau la kenape kitorang pilih kacang daripada pisang..??

After sampai je..
aq pun ngan bajet berani & muke penyayang konon..
"monyett meyh sini ade kacang ni" 
 

hehe ^_________^ ( wat muke baik)

senyum..

senyum..

senyum..

senyum..

senyum kambing..
  tengah hulur2 makan 2..jap lg..



warghhhhhhhh!!! monyet kau nak ape pegang aqqqq????


ehemmm..ehemm..cover sikit..tadi kan da bajet penyayang ..
mule2 terkejut la ingat kan nak gigit..
hehe betul la jinak..
'nah..nah..nah..makan ni..'



memang tempat 2 banyak monyet, & ramai orang datang bawak makanan kasi diorang makan..
ade yang bawak 1 guni kacang..
1 kotak epal..
1 guni roti..macam2 la..2 sebab la monyet ni jinak kot..

amboii makan roller coaster..untung la orang kasik..iskk(nak jugak!)

Dialog bersama monyet:
                                             aq:  amik ni..makan elok2 ye..

                                     munyet:  nyett..nyettt..nyett

                                             aq:  sama-sama..alaa kacang je pun..

                                     munyet:  nyett..nyettt..nyettt

                                 aq:  ehh x payah la susa2 nak balas..beli kan aq kete honda &
             doa aq murah rezeki je..hoho................

                                     munyet: ciss!!!!!!

                                             aq: ok aq wat cter tipu je..haha    



JUMPA LAGI MONYET..<3 MONYET..



Links to this post
21 NOV..
life as student start balik.. warghhh..!
pejam celik celik celik x pejam dah...da sem 4 la..
hihi bajet senior ea kau..lalala..
=o=..but as usual aq still junior dalam bilik..every sem aq jadik junior..kenape..kenape..kenape??
kenape aq x pena dapat junior..

adek2 cumil kat uitm ni..meyh la duduk ngan akak..sob3.. ;D


 its ok la xde..xpe..every sem terasa mude(ehemm2 sedapkan aty)
 naik sem baru ni..soalan yang paling famous aq dengar..

"camne result?"

"pointer bape?"

"bpe dapat?"

erkk..RESULT 2 ape?? ~o~ krikkk..krikkk..(bunyik cengkerik)

ok la memandangkan ramai yang nak tau..aq kasik tengok la..tengok tau bkn cakap,nampak x special 2..

dah...dah..lepas ni jangan tanye aq lagi pasal result..
sebarang soalan tentang result x dilayan..


*hope korang x pukul aq sebab pandai sangat (damn perasan!)

 haha berangan la aq nak kasik tau..lalala..

motif:  saje nak sedap kan ati orang yg bertanya 2..=D

 




Links to this post
20 Nov !HAPPY BIRTHDAY ALOY!!!

Vroooomm..vroomm…!!drift terus pegi Melaka (amboii)
Nak celebrate birthday kau tau..^^
Mesti kau rase diz year punye birthday best kan..selalu nye birthday kau yang lepas2 kitorang wat2 lupe je xde celebrate(haha mne de ;D)..

then sampai je Melaka trus amik kau kite pegi jusco celebrate kat situ je..sebab mase pun x banyak nak hantar aq masuk segamat lagi..so time 2 memang limited..nak bawak kau tempat best2 pun x sempat,next year ye..Insyallah..=D
 Yes..part ni aq jeles..haha mama kasik kau kad..wahh sweet tauk..haha kenape aq xdapat ?(mengharap :P)
Happy Birthday to you, 
you live in a zoo,
you smell like a moo moo, 
and you look like one too..

after makan..aq suruh la kau carik hadiah sendri(haha x suprise langsung)..sorry la x prepare awal2..sume last mnt je..
but still kasik hadiah kn?=)
&sorry hadiah 2 kalau x sberape,aq janji nanti aq da keje sendri aq belikan hadiah yg best2 punye!
cepat doa kan adek kau ni cepat berjaya & kaya..haha (1 paksaan)
 another part yang best lg..lepas carik kan kau hadiah,balik2 je mama kasik kek aiskem BR...
woahh..sweet betul cik Ana ni..haha.."mama nak jugak" (mengade) kih3

 heh..ingat free2 ke sume 2..cepat teman aq beli barang nak balik segamat..haha(gurau je)
terima kasih tolong teman aq carik barang2..
wish u happy birthday &oways happy..be a good son,brother & man in our family..may Allah bless u..happy birthday Azrul Azizi Abdul Aziz..* jage baik2 present aq 2..hehe


" Thinking what my life would be like if you had not been born today years ago, I realize the situation would not be pretty"
Links to this post
wooottt...woottt...SOLEHHHH..!!
x sangke kau da besa gajah....& finally kite kne bepisah...sob3 ~ ~
penat je dari kecik aq jage kau (lalala bole bla ;D)..
btw..proud wif u la budak!dapat g study kat perak..jauhh ohh..kenape la..
JAGE DIRI TAU..

16 NOV tarikh kejadian kite berpisah(cehh cter nak poyo je)

Soleh amik katil yang bawah ni tau nanti tido x panas,cepat pasang cadar”


“Soleh amik meja ni tau dekat ngan cermin & selesa”


“Soleh amik almari ni ye,dekat ngan katil & cantik ni,meh sini barang 2 aq tolong kemas kan”

Memang keje kau time 2 kitorang kasik isi boring jep,Nampak x betapa caring nye kitorang ni(eeee =P)..Tengah dok sebok2  aq kemas kan almari kau sapu habuk,susun barang bagai..kau pun sebok isi borang  jap lg…..

ehh!alamak”


Kenapa soleh?kenape?kenape?


“Aku salah bilik la hehe”
WHAT THE!!!!
Erkk..malu x hengat la ngan orang bilik 2 kan..da berkenalan sume,kepoh2 kemas barang kau..haha..
2 sebab la aq sayang kau lebih Soleh..haha..kau suke buat lawak yang bedekah sampai aq rase macam nak tumbuk muke kau je.HOHO
Maka dengan sepantas ala2 FLASH(marvel)cepat2 kemas balik barang2 kau,cabut cadar 2 sume angkut pegi carik bilik sebenar..=o= macam mane la kau bole salah tengok no. bilik ni..patut la ade budak lain dok tersipu2 kat lua bilik 2..rupenye kau amik tempat dye..=D

Finally  jumpe pun bilik sebenar..kat sebelah je..cehh!

Perhatian kepada siswa,sila berkumpul di bawah bangunan sekarang,sesi taklimat akan bermula”
(ehh macam ni ke orang 2 cakap?lebih kurang la hehe)


time ni la perpisahan bermula..sob3.. :'(

salam Mama cepat..

iskk..kenape muke kau nampak sedih ni..ish macam nak lempang je..

SELAMAT TINGGAL SOLEH..BELAJAR RAJIN2 JADI ORANG BERGUNA & BERJAYA TAU…<3


**kenapa aq lambai kau time kitorang gerak nk balik, kau wat x nampak haa?(bengang)  =P

Links to this post
wahh lame btl x update!..
Antara sbb2 knpe aq x update:
* lappy kene santau (abz kau ketuk duit blnje aq sbb nak ubat kau je..sob3)
*bb yg lame x berfungsi (tipu)
*jari tgn kiri x ckup lg 10 nak taip
*final exam
*nk uruskan adk2 nk g sekolah mkn mnum diorang lg..bz..bz..bz..(tipu lg)
=  ='

nk tgk blog sendiri pun malu..gyle membosan kan...haha..

motif disini:xde ppe pn..
Links to this post