>o< wahh..apekah hari ni..? kenangan awal tahun yang paling aq suke..sebab aq belajar dalam kelas orang lain* salah masuk kelas..
Kejadian dilaporkan:

Seorang kanak2 bangun lambat kerana menyiap kan assignment manderin dia sehingga pukul 6 pagi,padan muka aq buat kerja last minit lagi.Kejadian tidak diingini berlaku apabila tibe2 aq  short term memory lost.Dah lupe kat mana lokasi kelas sebenar time sampai kat blok C.Oleh itu, aq pun mengambil inisiatif dengan membuka semua pintu kelas melihat orang didalam kot-kot kenal terus masuk(padahal lua kelas ade tampal jadual kelas bole je tengok).. neves sgt kot..= =''

Ketika heaven membuka pintu kelas orang,ade 1 kelas ni aq tengok dalam dye ade lecturer cina.Tanpa berfikir panjang(*x bole bla ayat) aq terus masuk dan duduk dengan selambanya ''agaknye lecturer ganti ni kot''. Jap lagi aq tersedar lepas tgk budak2 dalam kelas tu, aq xkenal..Diorang pun tengok aq macam pelik..tengah aq konfius2 tu @_@   ade sorang budak tanya: 
"baru pindah kelas ke?"
"hohh o.O apekah??ni kelas ape,bukan kelas C?"  
"x..ni kelas A"
pstffff..pstfffff...pstffff ( bunyik otak x cukup nafas )...

Setelah berfikir dengan waras aq mengambil langkah yang x mungkin orang lain nak buat. aq lebih malu untuk bangun dan bla dr kelas 2 daripada duduk stay dalam kelas 2(x tau la kenape). So aq follow je ape yang lecterur 2 aja sambil kepala tunduk ke meja takut kantoi dengan lecturer sampai habis kelas.2 JAM tau..mcm 2bulan dalam kelas tu..


conclusion:
*assignment yang aq buat 2 sia-sia sbb x masuk kelas, so x submit lg ..tahu x sia-sia je..sia-sia weyh!!(*yer..yer..macik orang tau xpayah nak emosi sgt)

Comments (3)

On 3 January 2012 at 16:39 , azrians said...

ko lah tu kanak2 yg pelik tu kan haha :D

 
On 3 January 2012 at 17:01 , Sun Day said...

HAHA..xD..aq xbesalah

 
On 20 February 2012 at 21:59 , AwieKashi said...

wah...macam kenal je... HAHAHAHA! ;)