terima kasih..terima kasih..terima kasih..kalau bole nak cakap 100x ulang x henti pun x pe..:)
just bersyukur sangat sebab ada orang yg selalu ada time susah & senang aku..
sob..sob..terima kasih kat Allah sebab temukan aku dgn diorang ni..:')
& orang yang ada & teman aku time aku down msti bff aku ni.. NUR FARAH ANNYSA

xtau la kenapa, kalau ade problem,aku akan amk masa lama baru jumpe kau & cter..haha..rasa macam x kuat..yela..call je pun kau tengok aku macam mana..isk..isk..dgn orang lain xde pun..
so utk jadik kuat..aku akan amik masa lama & da oke baru jmpe kau..
then nanti depan kau bole la aku bajet macam kuat,acah2 cool..pstfff..haha..
cbe on time aku ade problem kau ade depan aku..haihh..=3 malu nk cakap..
tp apa2 hal kau tetap di hati ku gegel..:') ecehh..thanks..i love u..
haa yang ni kak faz.nama betul dia NUR FAZILAH MUSTAPHA..dia ni roomate sem 3..tapi banyak2 roomate yang pena aku ade..dia la paling aku rapat..dia kenal aku lebih dari orang lain..luar dalam aku semua..& ape2 pun masalah aku selalu share jugak..dia selalu tolong aku time susah..& dia org yang sgt caring n baik..& now,kesian dye terpaksa teman aku n layan aku bila aku sedih..da la menyebok duduk bilik dye..da brpe hari ye jdk illegal dalam bilik dia ni..?= ='' *buat2 lupe haha..
btw kak..terima kasih sangat..kalau x de akk x tau la suria ddk tercongok kat bilik 2 sorang jadik monyet agaknye..haha..


thanks bff NAFIE NOOR AZMAN sbb kau selalu dgr problem aku even jauh pun..kau banyak kasi nasihat n semangat..kita kenal dari kecik zaman sekolah tadika lagi smpai sekolah rndah n now*act time skolah 2 xrapat pn ..tapi kita kenal da lama la kn..wee~~..& kau selalu ada time aku perlu kan kau..nasib kau la sllu dgr aku mmbebel kepoh2 n mcm2 lagi..tq..:')




oke ini bananananananana...:)..& dia, org yang selalu buat aku ketawa even x de mood cmne pun..'haih jangg oii..kasik la den sodih sikit..bru nampak den ni mcm org ado psaan..' haha..memandangkan mata dia ni adk brdik mata aku degil x reti tidur malam..so dia selalu teman ,borak,mmbahan je keje,crik pasal,kasi aku happy dgn 'shishidedalae' dye.,lg,lg dan lg..thanks banana..appreciate sgt2..!>_<




sayang ku sekaliannnn..wuu ADAH,TIARA HASBI,IZZATI AB..kenapa korang jauh sangat..??aku perlukan korang sangat2..tapi jauh macam mana pun..korang tetap ada untuk aku..korang tetap amik berat pasal aku..wuu sayang korang sangat2..terima kasih korang..korang mmg sahabat susa & senang dr zaman sekolah lagi..even kita sume da x serapat macam dulu x bole jumpa selalu..korang tetap diutamakan..wahh..
terima kasih korang..<3














DICE pun..thanks sgt2..& selalu ingat pesanan dice 2..:) TQ










walaupun camne susah pun selagi ada korang..aku akan cube jadi kuat dan tersenyum..kalau perlu ketawa cm orang gila pun bole, asalkan korang ada..:D haha
*btw ni post ni utk bff
untuk family semestinya diorang NO.1 dalam hidup aku..n x pernah lupa.
haa lagu ni aku letak khas utk orang yang dgr lagu ni..korang la tu..<3 <3





Comments (3)

On 22 March 2012 at 23:45 , farah_annysa said...

wahh!!arigatouarigatou!! nin.. ^^ malu2!! tq tau gegerl..syg ko sgt..ak ada 24/7 utk ko..

 
On 22 March 2012 at 23:57 , Nafie Noor Azman said...

woott~ woott~ aku tersenarai? wuuhh, terharu sekejap ^.^

 
On 23 March 2012 at 00:09 , Sun Day said...

farah: yup2 sayang kau jgk..>_<..aq tau 2..thanks gegel!

nafie:hoii mst la..ape2 pn msalah..mst share dgn kau..xpena sorok ape..xD