finally..cecah pun umur suku abad..ehh yeke?
20..(o.O) gemuknye nombor tu..aku x suke..warghhhh..>_<
okeoke macik suria terima kenyataan..dah xde lagi bunyi belas2..lepas ni puluh2 je sampai mati.. :3
btw Alhamdulillah sebab hidup lagi sampai 20 tahun..lepas ni banyak lagi benda nak kne kejar,kne perbaiki ,kne ubah untuk dapatkan hidup lebih baik..*membebel2 macam macik
Comment ala2 juri:
Birthday tahun ni..saya rasa dari segi sambutan agak kurang memuaskan mungkin faktor cuaca Malaysia yang panas sejuk xde salji,tapi dari segi ucapan yang diterima agak memberangsangkan hebat seperti game Chelsea vs Barca..Ehh??  >o<..

oke..special about this year birthday was celebrate my birthday at 'Bangkok Village' makan kenyang2 full with seafood & thailand food..but we don't eat cake..its oke maybe next time.. but tomorrow night,my cousin sgt kepoh haha woke me up ..ohmaiipanda eye ni nak tidur la..x) ..acah2 xbangun.. after 3 times she try..okeoke bangun ni pergi depan..then rupanye diorang nak makan cake & kena potong la..wwoahh *__* bangun2 tidur jumpa cake..wahhh cake..awesome..thanks mama for the tasty cake..
lagu happy birthday pleasee..>_<..


fuhhh..fuhh..happy birthday to me..haha

& rasenye..wish birthday this year paling best kot selama 20 tahun hidup..:3
ade yg advnce 21hrs wish :) xde awal lagi ke?.mama wish time pkul 12 pagi..wahh awal kot before ni siap terlupa lg bila birthday..haha..dpt wish dr fmly semua,kawan,bff,someone special#ehh dr akak shishi la..he played the song 'happy birthday' & '1234' with his guitar for wish my birthday..and it's so awesome!..:') thanks..

he made it for me..>_< haha comel what..


wanna say thank you so much to my family,friends,bff,owner shishi and akak shishi for made my day 
And that day was very special day to me..TQ
p/s:I LOVE YOU








Links to this post