Links to this post
6 may 2012
he really comes :)
with mohawk hair style  ..
attack apparel shirt..
kaki encot2...>_<
and 'beg ajaib' in his hands..
for me?ya..*blushing2..:p

and that day..i see the greenlight from my mum..just look my mum's clothes la..haha..okeoke..xD justjoke..


see..the things in the 'beg ajaib'
hehe thanks a lot !!love it ♥♥

*dear wrapped things..huu..i really want to look & wear you..but i don't want to open this gift wrapping :3 really love it..sorry

Links to this post
you're my soul now adik shishi..hoho..*berangan kejap..:3
just sementara..okeoke..sedar diri sikit..
since dapat dari owner dia 23march12..oii bkn dapat terus..dapat jaga kejap..
start dari tu rasa macam..ohh awesome dapat jaga guitar org..
& appreciate sgt dpt pluang jge guitar ni..hehe..
so mmg sayang gila la..sbb adik shishi byk teman aku time study,tidur,time sedih down happy sume ada..
ohmaii da macam orang pula kau ni..kawin jom?haha

 1st day dapat pun da snap..hehe..:3 excited sikit please..
peneman tidur time last paper sorang2 dekat bilik..

hey hey..lagu ape ni..>_<

2may 2012..
date dating with adik shishi..haha..:) kesian asyik duduk rumah..so bawak dia jalan2..
hey bawak jalan dye ni..memang terasa handsome la..haha..(xtau macam kura2 org tengok dari belakang)..
tapi peduli ape..>_<
thanks a lot to owner dia..sbb kasi jaga..



l o v e y o u a d i k s h i s h i . .


Links to this post

yeayy..hari ni aku berjaya memujuk mama bawak kitorang 1 familly pergi airterjun..
^___^ memandangkan cuti hari pekerja kan...
& lagi pun memang dah lama x mandi sungai so memang excited dapat pergi..

punya la happy aku dengan cousin jumpa sungai..*jakun kot..haha
kitorang ketawa dari pintu masuk sampai terjun dalam sungai..>_< x betul dah..
tengah2 happy main keta api dgn cousin lompat kat batu sana sini..skali, tibe2 batu hilang,terus terjatuh kat tempat dalam..*semua salah batu =,=
dah la centimeter kami agak kurang tinggi..so tenggelam la kami bedua ni ishh!..
part ni memang mencabar la nak berenang balik carik tempat x dalam bila dah lemas tiba2..
otw terkapai2 carik batu, skali cousin ni tarik plak sebab dye neves sgt kot :p 1st time lemas terus x bole berenang..haha..dapat la sorang 5 6 teguk air sungai,lebih kot dari tu..taniah2..
memang orang kat sana x perasan time kitorang lemas tu sebab orang ramai sangat,dah la nak jerit mintak tolong 2 dalam air..baru jerit ''tol~~blurppppppp'' telan air -_-''
then dah x cukup nafas,time tu da fikir 'eishh jalan jgk lepas ni'..tapi try seboleh mungkin,tolak kuat2 cousin kt tempat yang dekat dengan batu*sampai juga akhirnya kaki dye nak berdiri.then baru bole berenang kt tempat ade batu..
fuhh selamat..pastu terbatuk macam nak mati..sakit hidung..

Effect dari kejadian tadi..terus terdiam..agaknye suka sangat tadi..hmm padan muka..
tapi aku happy jugak..still bole ketawa2 lagi..rasa mcm ''err kelakar je bole lemas''
btw,ape pun yang jadi..aku tetap suka sungai..yeayy nanti datang lagi..
-- ^____^ happy ending --




Links to this post