1 senyuman boleh sorok 1001 2 3 4 10 masalah yang kita ada..:)
orang x kan paham apa kita rasa, apa yang kita simpan, apa yang kita fikir, ape masalah kita..
so pilih untuk tersenyum sebab orang x kan paham & x perlu tahu pun..
bila kita senyum orang akan cakap kita happy.. good.. :)

*kawal emosi sikit please .. (.__.)
                                         (v   v)

Links to this post
14 June 2012..
dear friends..i love you all..thanks 4 pranks..
air meggi 1baldi korang mandikan aku..haha..memang nak kena peluk la korang..mandi sama-sama..x)
even birthday aku dah lepas 2 bln..korang still celebrate..terharu kot..trimas!especially to gegeng Farah Annysa and the geng Atiq,Ryhan,Kyna,Sandy,Qilla, Leeya & Zura..:)


arghhh busuk rambut bauu meggi...

15 June 2012
Dear heart,
ecehh..jiwang sikit please..xD oke mastermind seterusnya jatuh kpd owner shishi..
that day rasa terharu yg amat..ohmaii sweetnye awk ni..
thanks for celebrate my birthday yg dah lps 2 bln tuu..
rasa happy sgt..xsangka btl..
& thanks korang yg join plan sama tu..:)

Farah,Zaid,Runner & Banana 

hye..itu cik matahari..dah kena culik..

yeayy cake terhebat di alam semesta..I LOVE IT!!

thanks for everything..
i love you..



Links to this post
12jun2012
The rose is red.
The violet's blue,
The honey's sweet,
And so are you...
t h a n k s b a n a n a . . .


Links to this post
Fruittart FRuittart FRUittart FRUIttart FRUITtart FRUITTart FRUITTArt FRUITTARt FUIRTART..ehh?
oke lg selesa pggl fuirtart *huduhnye bunyi  xD 
made by me je bole pggl macam tu..
before masuk sem baru..aq try buat fuirtart ni sebab he likes it!ahaa..:D & tekak ni tiba2 macam mngada2 nak makan jugak..so try buat..
1st trial..:
nyum..nyumm..hey not bad la :3 <--sedapkan hati
okeoke mmg rupa dia huduh sikit sebab lupa nak beli buah so jumpa blackcurrant je dlm icebox..
kan bagus icebox aq produce blackberry..memang fuirtart aq paling feymes..*damn perasan..xD
uitt knpe kecik sgt?nama pun tgh try kan..buat kecik2 la..xsedap senang nak campak..haha

Final :


yeayy hasilnye..saya berjaya buat fuirtart terhebat di alam semesta *damn perasan lagi..
riak sgt tu cik kak..oke gurau je td..:3
ni la hasil betungkus lumus buat dr pkul 10 mlm sampai 3 pagi..
oii lamanye 5 jam..!
actually, xsmpai pun 5 jam..sebab 1 jam aq tgk cter hantu thailand..
seram weyh..tgk la kt citra <--promote
lg 1 jam tu saya mngalami masalah cokicoki x nak cair..kenapa kau bole beku haa..=,=
then tpaksa ambil choc simpanan aq,blackforest untuk digantikan..
nyumm sedap tau dalam dye ada choc..xD

this one..special for him..
*lebih 2 je kiwi tu..x)

RESEPI RAHSIA KEJADIAN FRUTART NI:
-ketika bakar pastri tengok cter hantu selama 1jam
-tambah channel lain spt superspontan..bole hilangkan takut..sampai biskut tu hangus..
-letak kasihsayang secukup rasa
-dilakukan dgn ikhlas

selamat mencuba ,sekian..

Links to this post