setem -->>





Dear NurFarahAnnysa Azahari,
ini ada surat aku tinggalkan untuk kamu..:3

kehadapan gegeng yang disayangi,koff kofff(batuk macam orang tua)
sekiranya masa itu pendek..ini la surat wasiat untuk kamu..sudikah jadi pekerja beger saya seperti kita plan dulu?x)

harini puasa ke 9..& x sangka dah 3 kali puasa kita sambut bersama..cehh cehh x)..& x sangka jugak dah 5sem kita bersama..since masuk uitm ni,kau la sahabat yang sentiasa ada kat sebelah aku even masa part 1 kita x rapat sangat tapi kita sentiasa bersama..At first tgk kau ni mcm budak sombong & poyo je (ahaha tipu je la) sombong tu betul,actually nampak spt orang cantik yg x nak becampur dgn orang yg selebet macam aku ni..sebab kau selalu sorang macam aku sedey pedih kan..haha tp sorang dr kolej je la,sampai kelas kau peramah lagi2 dgn kembar kau class rep kita dulu tu..ingat abang kau sebab muka sama..aku kan suka perhati kan orang before kenal..stalker kan..haha

kita mula kenal & start borak time cari group assignment CTU,tapi x sama group pn..= ='' sbb kita ada 3 orang je..fuyooo..awal perkenalan kita time class agama(petanda yang baik tu..BFF) :p..since tu kita berkawan pergi kelas sama2..haha rindunye time part 1 weyh!..kau baik sangat & kau sgt kelakar hampir berjaya memutuskan urat kening aku n mengaktifkan organ dalaman aku untuk ketawa segala lawak kau n kau sgt2 caring,banyak2 member2 kita sebelum ni yang ada 7 orang tu,aku rasa kau sorang je yang sekepala dgn aku..yang lain tu hmm kenapa diorang lembut & baik sgt..aku x bole..maafkan saya<--ayat drama..aku suka 1 gamba kita time mass part 1..haha suka sgt time ni..

time part 1..lpas MDS..yang kiri plg cantik tu parin,then parah..:)

ni la gamba yg aku ske tu..tolong la adik 1kali publish-->


ni time puasa thn 2010 kan..baik kan kita pergi kelas pakai tudung :p..&start dari ni kita terus pakai tudung pergi kelas..
the latest of mogi..haha..cantik kan..:D 

sayangnye kat kau ni nyah!dah sampai sem 5 kita still together ohmaii..sweet kn..xD..sejujurnye,kau la semangat aku untuk terus ada kat US(uitm segamat) untuk naik sem 2 & seterusnya..mmg dari part 1 lg aku perlu kan kau je,sebab jatuh naik aku selama ni dengan kau je..kalau xde kau rasanye aku dah tukar kampus lain dgn bantuan pacik ku.ecehh..sampai sekarang pun aku perlukan kau..kasi la 10 orang adik bradik kau kt uitm ni *kipas,adik tuu tuu,annysa latiff ke sume aku tendang tepi..xde sape bole gantikan kau dan xkan ada yg sama..thanks sebab jadi bff aku..syukur sangat kat Allah sbb temukan aku dgn orang macam dia*tahan sebak (apehal lagu lappy ni sume lagu sedih2 yg kuar?) o_O 
hope sangat kita kawan sampai bila2 even dah lps habis dip ni..tinggal lagi 2 sem je masa kita :(..kalau bole aku nak amik degree sama dgn kau..bila kita dah habis dip ni,kau ingat aku lg x lepas ni?nnt kita bole rapat macam sekarang x?nnt kita bole jumpa selalu x?nnt...........(pehal mata masuk habuk ni *kesat2)... :'

kawan selamanya



sincerely,
sun


Links to this post
title tu..urmm..urmm..dah habis perah otak dah fikirkan,tapi yang keluar coconut shake je..eh?
so rasanye mr.sepet tu bole la jadi title untuk cter kali ni *mcm x related je..
14th july 12 adalah tarikh dimana saya telah berjaya menculik anak orang untuk diheret pergi ke melaka untuk dijual..haha tapi citer sebenarnye seperti diri sndiri kena culik..= =''
saya telah diperdaya oleh umpan yang merbahaya iaitu air ribena dan choc cadburry blackforest..:D
okeoke the main purpose ke melaka tu nak dapatkan sesedut air coconut shake original dr melaka kat pantai klebang tu..n mr.sepet la pemandu pelacong yang membawa kami ke sana..tapi malangnye sampai2 je kt kedai tu, kelapa dah habis & dah nak tutup..=____=
bole paham tak abg jual coconut shake hati dan perasaan saya yang datang jauh2 ni x dapat rasa air tu?..& dah lama teringin yang amat nak merasa air tu..hmm sedikit hampa~~ tapi xpe xdapat coconut tuuuu..sbaik ada buah yg sgt sweet sentiasa ada kat sebelah bersama cik panda cehh cehhh.. hye banana.. :)

eyhh..eyhh..muka ganas2 nak pergi mana haa?xD


kenalkan cik panda..comel kan..saya dapat dia ni dr 1 kotak atas meja bersama 1 card pesanan, tiba2 je ada..mungkin ini adalah 1 teka teki yang ditinggalkan dan perlu diselesaikan untuk mencari kewujudan cik panda ni(oke banyak berdrama la kau ni)..thanks cik sepet for gave me this cute cik panda..:) 
sepanjang hari tu la aku bawak cik panda ni jalan2 sana sini..eyh2 cik panda cakap la terima kasih..

Actually,coconut shake tu bole je dapat haritu ,tapi disebabkan kebijaksanaan & kegatalan hati ni yang mengada2 nak singgah jusco untuk mencari something err err *buat2 ingat..xde nak carik ape pun sebenarnye..-_- saje nak jalan2 tu yang jadi lambat sampai ke kedai tu..tp x sangka coconut shake tu cepat habis n cepat tutup kdai tu,x sampai malam pun,petang lg kot dah habis..deyy abang lain kali bawak kelapa banyak2 la nk jual tu........
sbaik la ada sutung favourite den nia dgn yogurt nyum2 sedap~~~..terubat hati yang lara ni..pstfff..:3
btw haritu sgt happy even x dpt coconut shake..tp dpt spend time dgn mr.sepet & cik panda jalan makan jalan makan pastu lepak main 'nighthawk'(guitar) nyanyi2 dgn suara kasar mcm ramli sarip time tu,nasib la sape dgr..:p


hye banana, hye cik sepet, hye cik rambut mohawk, hye abg retis..
thanks a lot mr.sepet bawak kami jalan2 & spend time sama2..appreciate sgt..
you're the best person I ever had..:)
l o v e y a . .







Links to this post
just remembering date & time we spent together with adik shishi ..
It was awesome,for our first date.:)
23june12..





i wish, i can record again,when you were playing byob song on guitar..


Links to this post
hari ni rasa sangat sangat sangat sangat down .______. hmmm..

kenapa senyuman ni mesti ada kt muka ni..?
rasa macam nak koyakkan mulut ni..



i need my mom,my soul,my man,..
why we all so far away?

Links to this post
tiba-tiba............
tangan lilin ni menghantui kepala otak ni..=,=
since tgk dekat genting, cuti sem haritu..benda ni cuba psyco aku..
''kenapa x nak buat dulu''
''kenapa orang da offer acah2 xnak,malu konon''
''kenapa tengok je''??
& dengan mengadanya tuan badan yangmempunyai tangan niii..
terasa teringin sgt..sgt..sgt..sgt teringin yang amat nak buat tangan lilin ni..sampai sekarang teringin lg nak buat tangan lilin niiii..<---nampak mengada betul..
btw..benda ni nampak awesome..& mungkin akan menjadi satu kenangan yang bermakna
& tangan lilin ni mengingatkan aku kat citer ''House of Wax''..oke cter ni lg cool
one day nanti mesti kena buat..
oke anyone jum teman buat sama x)
---------------------------------------------------the end--------------------------------------------





Links to this post
Hati ni dalam badan ada satu..tapi hati yang satu ni macam-macam bahagian yang wujud..
hati manusia ni unik macam-macam ada..hati yang baik,menenangkan,ikhlas tapi boleh jadi hati yang dengki,cemburu,hati yang merisaukan macam-macam lagi..tu semua akan jadi sifat buruk..
kalau boleh susun bahagian yang wujud dalam hati ni..
aku akan susun bahagian hati yang gembira,bersih,dan baik je..susun rapi-rapi..semua orang pun nak macam tu..
tapi kalau dah nama pun manusia,mesti ada baik buruknya..
hati yang ada sekarang ni sangat gembira..tapi dunia kan..tu semua sementara,..akan datang?
hati ni risaukan sesuatu..sesuatu yang tak sepatutnya muncul..
tapi perbuatan tu yang mengganggu..
hati ni lemah..lemah sgt..tiada perlindungan...


Links to this post