setem -->>





Dear NurFarahAnnysa Azahari,
ini ada surat aku tinggalkan untuk kamu..:3

kehadapan gegeng yang disayangi,koff kofff(batuk macam orang tua)
sekiranya masa itu pendek..ini la surat wasiat untuk kamu..sudikah jadi pekerja beger saya seperti kita plan dulu?x)

harini puasa ke 9..& x sangka dah 3 kali puasa kita sambut bersama..cehh cehh x)..& x sangka jugak dah 5sem kita bersama..since masuk uitm ni,kau la sahabat yang sentiasa ada kat sebelah aku even masa part 1 kita x rapat sangat tapi kita sentiasa bersama..At first tgk kau ni mcm budak sombong & poyo je (ahaha tipu je la) sombong tu betul,actually nampak spt orang cantik yg x nak becampur dgn orang yg selebet macam aku ni..sebab kau selalu sorang macam aku sedey pedih kan..haha tp sorang dr kolej je la,sampai kelas kau peramah lagi2 dgn kembar kau class rep kita dulu tu..ingat abang kau sebab muka sama..aku kan suka perhati kan orang before kenal..stalker kan..haha

kita mula kenal & start borak time cari group assignment CTU,tapi x sama group pn..= ='' sbb kita ada 3 orang je..fuyooo..awal perkenalan kita time class agama(petanda yang baik tu..BFF) :p..since tu kita berkawan pergi kelas sama2..haha rindunye time part 1 weyh!..kau baik sangat & kau sgt kelakar hampir berjaya memutuskan urat kening aku n mengaktifkan organ dalaman aku untuk ketawa segala lawak kau n kau sgt2 caring,banyak2 member2 kita sebelum ni yang ada 7 orang tu,aku rasa kau sorang je yang sekepala dgn aku..yang lain tu hmm kenapa diorang lembut & baik sgt..aku x bole..maafkan saya<--ayat drama..aku suka 1 gamba kita time mass part 1..haha suka sgt time ni..

time part 1..lpas MDS..yang kiri plg cantik tu parin,then parah..:)

ni la gamba yg aku ske tu..tolong la adik 1kali publish-->


ni time puasa thn 2010 kan..baik kan kita pergi kelas pakai tudung :p..&start dari ni kita terus pakai tudung pergi kelas..
the latest of mogi..haha..cantik kan..:D 

sayangnye kat kau ni nyah!dah sampai sem 5 kita still together ohmaii..sweet kn..xD..sejujurnye,kau la semangat aku untuk terus ada kat US(uitm segamat) untuk naik sem 2 & seterusnya..mmg dari part 1 lg aku perlu kan kau je,sebab jatuh naik aku selama ni dengan kau je..kalau xde kau rasanye aku dah tukar kampus lain dgn bantuan pacik ku.ecehh..sampai sekarang pun aku perlukan kau..kasi la 10 orang adik bradik kau kt uitm ni *kipas,adik tuu tuu,annysa latiff ke sume aku tendang tepi..xde sape bole gantikan kau dan xkan ada yg sama..thanks sebab jadi bff aku..syukur sangat kat Allah sbb temukan aku dgn orang macam dia*tahan sebak (apehal lagu lappy ni sume lagu sedih2 yg kuar?) o_O 
hope sangat kita kawan sampai bila2 even dah lps habis dip ni..tinggal lagi 2 sem je masa kita :(..kalau bole aku nak amik degree sama dgn kau..bila kita dah habis dip ni,kau ingat aku lg x lepas ni?nnt kita bole rapat macam sekarang x?nnt kita bole jumpa selalu x?nnt...........(pehal mata masuk habuk ni *kesat2)... :'

kawan selamanya



sincerely,
sun


Comments (1)

On 30 July 2012 at 18:34 , Mogi Azahari said...

wahh..gegeng,,terharunye..ak egt ko xsayang ak..sob..sob.. (mcm drama ni) ehehe.. tanxx tau..tanxx sbb xtggalkan ak n trime lawak ak seadanye.. o.o zzz~ and gegeng,ak slalu nk tgok ko buat yg terbaik and bahagia dgnn org sekeliling kau..mekaseh kawan.. ak sayang kamu ..

#tolong delete pic tu.. wahahaha