sometimes we need to be alone..ecehh ..
yela..bile sorang2 ni kite akan banyak berfikir(Yeke??) buat citer je..hehe
time sorang2 ni la,tibe2 aq merindui seseorang..haa..teke..teke...

mesti la rindu my mum n dad include family la( 1..2..3..lebih dr sorang dah ni ^^')
ohh..sweet x abg,akk n adek ku dpt sibling mcm aq ni??ahaha perasan..
tapi..siyes aq rindu.. & i really mean it!(amboii drama die) =3..
sebaik la mama call petang td,terubat la hati dan perasaan ni..wuuu..rindunye maa..T_T..
bile kite bole berchatting dalam FB ye mama??hehe
after beceloteh dengan mama..aq cube mencari abg,akak & adek ku..dengan care berjimat cermatnye tanpa mnggunekan credit..yes! FB adalah tempat yang terbaik untuk berhubung..haha..
& aq mule mngacau mereka..yeahh..
mangse yg 1st skali aluyyy!...
(=__=)feedback ape la yg aq dapat ni..aishhh....


nextttt...my sis..^__^


 pastu abang aq yg 1st ni..x pena2 aq jadik mcam ni..maluu oiiii!!>_< haha


 & last,my lil brother yg pemalu ni...kenape la die senyap je..terkejut kot..


conclusion dari citer ni..diorang mesti heart attack bile aq tulis status macam 2 sebab mmg x pernah pn aq nak cakap(akakku,abgku,adekku) kitorang da mcm kwn, 'kau aq' je..haha..
bile pggl mcm 2 diorang akan terkejut munyet..
ni belum lagi aq cakap kt sorang2 : syg I LOVE u
                                                         :my sibling u AWESOME!
                                                        : oh goshh! u look so NICE today 
                                                        : abg,akak,adek..SAYANGNYE!         
 ade yang muntah darah warne pink, hijau, kuning biru , oren, coklet, purple..haa kaw..=D

btw,thanks korang..korang la sibling yg paling best & yg aq ade kt dunie ni..^__^
 (bak aiskem sundae, aq da puji ni XD)

bile lagi kite nk berkumpul macam zaman kite kecik2 dulu ye??..duduk 1 rumah & 1 bumbung!

RINDUnye kat korang...aloy,angah,abg,soleh cakap la aq sweet weyhh!!
HAHA(geli la)


tapi diorang x kan percaye..plus,bole muntah kot..(¬_¬)

Comments (4)

On 27 June 2011 at 13:16 , azrians said...

betul lah..tau kecik2 dlu ak picit biar ko kembung :D hahaha..ak main2 jer,,, nt ak blanja korang (limit utk adik2 abg akak xleh! ) mkn pizza hut kah3

 
On 27 June 2011 at 16:18 , Sun Day said...

haha jahat kau!! oyehh..x rugi aq update post ni..haha dapat makan pizza!=D

 
On 27 June 2011 at 21:47 , Anonymous said...

hehehe...cam best duh blog ko..eh yu asal dak abg ko xtulis abg montel ke tembam kew ko takut kan hahahahaha

 
On 27 June 2011 at 23:44 , Sun Day said...

hahaha..blog org len lg best..eishh mane de takot..nnt aq tukar ea..special ckit..
hak3