cerita arini bukan la niat nak menunjuk, just nak belagak sikit je..haha xde la..
Today me & my bebygerl has the same necklace..ohh sweet la bebygerl ni..HAHA..
idea  sape la..
just wanna appreciate our relation as BFF..so we put our name & symbol at the same necklace..
luv u nyahh! =33 ohh tidakk..macam lesbo dah ni..hak3..
time kite wat necklace ni pun akak kedai 2 tengok semacam je..
Haa akibat x de BF la ni..ehh x kesa la..I ade BFF tau, double F lg.. ;P~ ~
aq happy hidup dengan family & sahabat je.orang yang paling kte perlukan time susah & senang..
now sahabat yang paling rapat n dekat dgn aq sekarang mesti la budak montel ni MOGI AZAHARI!
xde kau..maty kejung la aq kat tempat ni weyhh, ibarat hidup x bernyawa, bagai terdampar seorang diri ditengah pulau, seperti tenggelam di kegelapan malam......(drama kau suria x agak2)nak cokelat fara!
ahaha=3
u'r the best 4 me, even aq ni slalu kasik masalah kat kau,kau still dengan aq jugak..TQ
*kau da bole nyanyi dah lagu 'trouble is a friend'..hehe
Sun/Suria & Mogi/Farah =33


Our necklace

Comments (3)

On 28 June 2011 at 23:06 , farah_annysa said...

what the necklace nyah!!!..so beautiful n sweeettt mcm CADBURY la u ni..huhu..yah..U R MY BFF!!!..FOREVER!!! ^_^ I LOVE YOU aw..LOL

 
On 29 June 2011 at 12:52 , Sun Day said...

ahaha..malu la bebygerl ni..^o^..hahaha ape la..yarhhh..my BFF!!4evaaa!!luv u 2 3 4 5

 
On 30 June 2011 at 09:40 , farah_annysa said...

ECECEH..jgn malu la nyah,,huhu~..thanx yah!!!